Lounge Club

Bliv medlem af Lounge Club

Vi vil gerne gøre noget ekstra for vores trofaste kunder, så derfor bør du melde dig ind i vores Lounge Club.

Som medlem vil du modtage vores nyhedsbrev med særlig fordelagtige tilbud, invitationer til events, prøvesmagninger, konkurrencer og få interessant information om vin og andre produkter.


Vi vil løbende arbejde på at tilføre endnu flere fordele og vi modtager gerne gode idéer til hvordan Lounge Club kan blive endnu mere spændende. Du kan bare sende os dit forslag via vores email.


Lounge Club er helt uforpligtende og medlemskabet koster ikke noget. Der kan dog være arrangementer og events, hvor det er nødvendigt at opkræve et deltagergebyr.


Når du opretter et medlemskab og indtaster din profil, vil dine oplysninger kun være til brug for dit medlemskab. Dine oplysninger vil aldrig blive overleveret til trediepart og anvendt til andre formål end de oplyste.


Du kan til hver en tid udmelde dig af Lounge Club ved blot at framelde dig via linket “Frameld nyhedsbrev” nederst på vores nyhedsbrev.

KONTAKT

Espergærde Vinhandel

Espergærde Centret

Vester Torv 21, 3060 Espergærde


Telefon 49 13 24 21


butik@espergaerdevin.dk

FORRETNINGEN

Espergærde Vinhandel er en velrenomeret forretning der har handlet med vin og spiritus siden 1967. Vi er gode til at finde de spændende vine til fornuftige priser og derudover er vi kendt for god service og en hyggelig stemning.

© Copyright. All Rights Reserved.